Nyheter

CAMPINGEN ÄR NU BEMANNAD FREDAGAR 18-20, LÖRDAGAR 10-12, 18-20 OCH SÖNDAGAR 10-12 FRÅN DEN 14/6 ÄR DET BEMANNAT DAGLIGEN MELLAN 10-12 OCH 18-20

OBS! NYTT ÄR ATT DU KAN BOKA DIN HUSVAGNS/BIL PLATS ELLER STUGA ONLINE! UNDER FLIKEN CAMPING HITTAR DU BOKA ONLINE I HÖGRA KANTEN. DÅ SER DU DIREKT VILKA PLATSER ELLER STUGOR SOM ÄR LEDIGA! HAR DU NÅGRA FRÅGOR SÅ NÅR DU OSS PÅ 0709-277700 ELLER PÅ info@tbif.se

VÄLKOMMEN ATT BLI MEDLEM I TORSÖ BYGDEGÅRDS- & IDROTTSFÖRENING (TBIF) ÅR 2021

Under 2020 hade Torsö BIF drygt 400 medlemmar. Vi är glada för alla medlemmar och ser det som ett tecken på att föreningens aktiviteter passar många. Vår förhoppning är att du/ni vill vara medlemmar även 2021 och gärna deltar i de aktiviteter som föreningen har. Vår målsättning är att erbjuda något för alla åldersgrupper. Information om aktiviteterna hittar du på vår hemsida tbif.se eller via Facebook. Året 2020 med en pandemi som påverkat oss alla följer med oss in i 2021, vi kan inte genomföra allt vi tänkt men gör vårt bästa att hitta lösningar och alternativ under tiden.  

Under 2021 fortsätter vi med ambitionen att arbeta för bygdens bästa. Vi kommer därför att fortsätta ha en bra samverkan med våra sponsorer, Torsö Skärgårdsskola, samt övriga föreningar och företag på ön. Hoppas du/ni känner Er välkomna och kommer till våra aktiviteter.

Välkommen som medlem

Vi hoppas att du/ni vill bli medlemmar 2021. Betala in er medlemsavgift på vårt bankgiro: 5040-1298, eller betala via Swish, 123 520 34 01.

Kostnad 200 kr/ vuxen, 100 kr/ungdom, 400 kr/familj (inkl. ungdomar t.o.m. 18 år).

När du/ni betalar medlemsavgiften är det viktigt att ni meddelar namn, ålder och adress på alla medlemmar i familjen. Samt er E-postadress. Då det är trångt om plats i betalningen via nätet eller Swish så går det bra att skicka ett mail med uppgifterna till info@tbif.se.

Inga medlemskort skickas ut automatiskt, men alla medlemmar läggs in i vårt medlemsregister. Önskar ni ett särskilt medlemskort? Kontakta oss så ordnar vi det.

Kontakt oss gärna!
Har du frågor kring våra aktiviteter eller vår verksamhet eller vill boka Bygdegården eller stugor, kontakta oss gärna på telefon 0709-27 77 00 eller via mejl info@tbif.se.
Ytterligare information kan du även få genom att gå in på hemsidan tbif.se

Välkommen som medlem 2021, ditt stöd är viktigt för föreningen!

För styrelsen                     Kjell-Åke Nilsson, Ordförande

Några av våra återkommande aktiviteter listas nedan, vår förhoppning är självklart att vi kan genomföra dem varje år. Tyvärr befinner vi oss i en pandemi och fick 2020 ställa in mycket och vi kommer få ställa in en del även i år. Men ett vanligt år hittar vi på mycket roligt tillsammans! Tillsammans håller vi och vi håller ut så vi kan träffas och genomföra alla dessa trevliga aktiviteter igen!

Ett axplock av våra aktiviteter 2021
Motionsgympa och Tabata 3 dagar/vecka i Torsö Skärgårdsskolas Idrottshall.
Barngymnastik onsdagar
Idrottslek och Fotbollslek för barn Tipspromenader vår och höst
Digitalt Årsmöte 23 mars
Fotboll, herrar div 6

Fredagsträffar för barn och ungdomar
Valborgsfirande 30 april vid Bygdegården – INSTÄLLT
Midsommarfirande 25 juni vid Bygdegården – INSTÄLLT!
Julfest i december
Som medlem får du gärna träna i vårt gym i Bygdegården.

Comments are closed.