Nyheter


ÅRSMÖTE

DEN 19 MARS KL.19.00 I BYGDEGÅRDEN

VARMT VÄLKOMNA!


VÄLKOMMEN ATT BLI MEDLEM I TORSÖ BYGDEGÅRDS- & IDROTTSFÖRENING (TBIF) ÅR 2020

Under 2019 hade Torsö BIF drygt 400 medlemmar. Vi är glada för alla medlemmar och ser det som ett tecken på att föreningens aktiviteter passar många. Vår förhoppning är att du/ni vill vara medlemmar även 2020 och gärna deltar i de aktiviteter som föreningen har. Vår målsättning är att erbjuda något för alla åldersgrupper. Information om aktiviteterna hittar du på vår hemsida tbif.se eller via Facebook.

Under 2020 fortsätter vi med ambitionen att arbeta för bygdens bästa. Vi kommer därför att fortsätta ha en bra samverkan med våra sponsorer, Torsö Skärgårdsskolan, LRF, samt övriga föreningar och företag på ön. Hoppas du/ni känner Er välkomna och kommer till våra aktiviteter.

Välkommen som medlem

Vi hoppas att du/ni vill bli medlemmar 2020. Betala in er medlemsavgift på vårt bankgiro: 5040-1298, eller betala via Swish, 123 520 34 01.

Kostnad 200 kr/ vuxen, 100 kr/ungdom, 400 kr/familj (inkl. ungdomar t.o.m. 18 år).

När du/ni betalar medlemsavgiften är det viktigt att ni meddelar namn, ålder och adress på alla medlemmar i familjen. Samt er E-postadress. Då det är trångt om plats i betalningen via nätet eller Swish så går det bra att skicka ett mail med uppgifterna till info@tbif.se.

Inga medlemskort skickas ut automatiskt, men alla medlemmar läggs in i vårt medlemsregister. Önskar ni ett särskilt medlemskort? Kontakta oss så ordnar vi det.

Kontakt oss gärna!
Har du frågor kring våra aktiviteter eller vår verksamhet eller vill boka Bygdegården eller stugor, kontakta oss gärna på telefon 0709-27 77 00 eller via mejl info@tbif.se.
Ytterligare information kan du även få genom att gå in på hemsidan tbif.se

Välkommen som medlem 2020, ditt stöd är viktigt för föreningen!

 

För styrelsen                     Kjell-Åke Nilsson, Ordförande


Ett fullspäckat 2019 går mot sitt slut. Vi kan konstatera att det hänt en hel del i föreningen detta år med.

Många timmar Tabata, barngymnastik, fotbollslek, Idrottslek och Tipspromenader. Fredagsträffar för skolbarnen med övernattningar, disco och familjekvällar. Årsmöte och firande av föreningen som fyllde 85 år!  Vi har firat Valborg, Midsommar och Jul. Vi firade Evert Taube med jubileumsföreställning, haft digitaliseringträff och 60 tals pubkväll. En riktigt bra campingsommar med gäster från när o fjärran. Det har varit bröllop, kalas och träningsläger. Inte minst har vi även i år anordnat landslagets fotbollsskola då det är full fart på strandvallen med träningar hela dagarna. Herrarna kämpar på i div 6 och även om placeringen inte är att skryta med så kan de verkligen skryta med ryktet om att de är ett riktigt härligt gäng spelare med en unik lagkänsla och det är vi i föreningen stolta över! Med denna lilla sammanfattning i bilder från 2019 och förhoppning om att 2020 blir minst lika bra vill vi önska alla ett riktigt

GOTT NYTT ÅR!!

CAMPING

UNDER LÅGSÄSONG ÄR CAMPINGEN OBEMANNAD.

VILL NI CAMPA ÄR DET BARA ATT RINGA PÅ 070-927 77 00 GÄLLER DET FRAMTIDA BOKNINGAR GÅR DET BRA ATT MEJLA TILL info@tbif.se

ÄR NI PÅ PLATS OCH NI INTE FÅR SVAR PÅ 070-927 77 00, TAG EN PLATS PÅ PLANEN TILL HÖGER OM VÄGEN NER MOT SJÖN SÅ HÖR VI AV OSS SÅ SNART VI KAN.
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *