Nyheter

✨ 2022 – Ett år fyllt av ljusglimtar ✨ 

Vilket år! Äntligen har vi kunnat genomföra det vi brukar genomföra under året och mer därtill! 

2022 har varit ett år fyllt av evenemang och tillställningar. Efter flera år av anpassningar och restriktioner har vi lärt oss att vara flexibla och hitta lösningar och så även när restriktionerna släppte och helt plötsligt var allt nästan som ”vanligt” igen! Bara ladda om, börja planera och förbereda för allt som vi anordnar i föreningen. Under året har det för att nämna några saker, anordnats berättarcafé, Valborgsmässofirande, tipspromenader, fotbollsskola/lek för barn, barngymnastik, Idrottslek, fredagsträffar för skolbarn, tabata, fotbollsmatcher för A och U lag, musikquiz, julfest, byggts en Multiplan, anordnats arbetsdagar, landslagets fotbollsskola och vår härliga midsommarfest!  

Det är många personer som lagt ner många timmar för att allt detta ska vara möjligt och ni ska ha ett riktigt stort TACK!  

Tack till alla er som är aktiva i någon av alla våra sektioner, till er som anordnar olika trivselevenemang, till alla er ledare vi har i föreningen som flera gånger i veckan, vecka efter vecka lägger ner ett stort antal timmar för att hålla igång tabata, fotboll och barnverksamheter, till er som ordnar med tipspromenaderna, till alla våra sponsorer, till er som underhåller vår anläggning, både byggnader, markområden och vandringsleder, till er som arbetar med campingen, tack till alla som besökt vår camping, kiosk eller något av våra arrangemang, till alla spelare i fotbollen som gjort en grymt bra säsong och sist men inte minst, tack till alla medlemmar!  

Tillsammans är det väldigt många timmars arbete och det skulle aldrig vara möjligt utan alla insatser, stora som små är alla lika viktiga!

Vi ser fram emot ett lika händelserikt 2023 och tillsammans kommer vi skapa ett toppenbra år!  

✨GOTT NYTT ÅR! ✨ 

Önskar Torsö BIF 

Vilken rolig kväll det blev i Torsö Bygdegård i Lördags kväll!

Stefan Jonsson och Mikael Westman bjöd på ett fantastiskt quiz och efter det många goa låtar som publiken kunde både rocka loss till, sjunga med i och några lugna fina favoriter. Mikael  och Stefan bjöd på sig själva genom  sång,  gitarr spel men även med ett underbart mellansnack! Publiken fick många goa skratt! Tack alla som kom och TACK Stefan och Mikael, men även ett stort tack till Er alla i Fest och Kultur som ordnat denna kväll! 

Tack alla!

Vid pennan Madde Fest Och Kultur

Berättarcafé med musik, söndag 18 september 

Eftermiddagen inleddes med Bo Björk som berättade till foto av Stefan Svensson om Mariestads Fyrsällskap verksamhet. Det var intressant att få reda på allt jobb de lägger ner på fyrarna runt Torsö med omnejd.  Amanda Hessle och Stefan fortsatte efter detta att berätta om hur boken om ”Djurö-mer än en fyrplats i Vänern” kom till. Publiken fick följa med på en ”resa ut till Djurö” där de fick se gamla och nytagna kort samt höra spännande och intressanta historier bakom dessa foton.   

Efter goda räksmörgåsar med kaffe, fortsatte vi eftermiddagen med Polarn Per. Per Svensson, med sina rötter i Gössäter men boende i Alingsås. Vi fick lyssna till hans visor om sin uppväxt på Kinnekulle till vardagen i Alingsås, med både alvar, humor och skratt. 

Vill tacka alla som kom till Torsö bygdegård denna eftermiddag, men framför allt ett stort tack till Amanda, Stefan, Bo och Per. 

Tack även övriga i Fest och Kultur för det fina arbete ni lägger ner på detta. 

Vid pennan/ Madelene Ramberg 


Söker lokala musikförmågor!! Är med i TBIF fest och kultur sektion och vi spånar på kultur evenemang . Söker därför efter elever i musikskolor, etablerade förmågor och ni som sitter hemma och kan tänka er att uppträda. Vill gärna ha tips!Har ni fler tips på lokala föreläsare m.fl så skicka gärna det med. Skicka gärna sms 0762298103! Mvh Madelene Ramberg


CAMPINGEN ÄR ÖPPEN MEN OBEMANNAD UNDER LÅGSÄSONG, FÖR ATT BOKA SE NEDAN

OBS! NYTT ÄR ATT DU KAN BOKA DIN HUSVAGNS/BIL PLATS ELLER STUGA ONLINE! UNDER FLIKEN CAMPING HITTAR DU BOKA ONLINE I HÖGRA KANTEN. DÅ SER DU DIREKT VILKA PLATSER ELLER STUGOR SOM ÄR LEDIGA! HAR DU NÅGRA FRÅGOR SÅ NÅR DU OSS PÅ 0709-277700 ELLER PÅ info@tbif.se

                                                                                      
Ett axplock av våra aktiviteter 2022
Motionsgympa och Tabata 3 dagar/vecka i Torsö Skärgårdsskolas Idrottshall.
Barngymnastik onsdagar

Idrottslek och Fotbollslek för barn
Tipspromenader vår och höst
Årsmöte i mars
Fotboll, herrar div 6

Fredagsträffar för barn och ungdomar
Valborgsfirande 30 april vid Bygdegården
Midsommarfirande 25 juni vid Bygdegården
Julfest i december
Som medlem får du gärna träna i vårt gym i Bygdegården.