Nyheter

År 2020 går mot sitt slut. Andra år går att beskriva som händelserika och fulla med aktiviteter som anordnas av föreningen. Stående aktiviteter som Årsmöte, Valborgsfirande, Fotbollsmatcher, Landslagets fotbollsskola, Midsommarfesten och Julfesten för att nämna de största sammankomsterna. Detta år är svårt att beskriva så, det har präglats av inställda stående arrangemang, Tabata, Barngymnastik, Fotbollsmatcher, tillfällen av gemenskap att träffa andra människor. Men när det är tuffa tider som det är med en pågående pandemi så finns det inget att välja på, alla har förståelse varför och inser att det gäller att hålla i, hålla ut och hitta andra lösningar under tiden tills vi kan ses igen!

Trots många inställda arrangemang har vi ändå genomfört en del detta år, Årsmöte med hjälp av att kunna vara med på distans, tabata dels utomhus, dels med begränsat antal och på senaste har man kunnat utöva på distans, Yoga, Fotbollsmatcher har spelats. Många har gått tipspromenader, vi har haft barngymnastik/onsdagsträffar utomhus, idrottslek och fredagsträffar för barn/ungdom har vi kunnat genomföra, vandringslederna har använts flitigt och många har campat hos oss. Det var många som var med i vårt femtio/femtio lotteri och många har blivit medlemmar i år.

Tack till er som hittar lösningar! Tack alla som stöttat oss 2020!

Med lite bilder på ljuspunkter från året som gått så avslutar vi nu 2020 och hoppas på ett givande 2021!

 GOTT NYTT ÅR!

Önskar vi i styrelsen TBIF

Vi önskar alla medlemmar en riktigt God Jul!
Ta hand om varandra!

YOGA – INSTÄLLT 3/11 PGA COVID 19

Vid sex tillfällen under hösten anordnar Torsö BIF för medlemmar under ledning av Maria Sköld traditionell yoga med start tisdagen den 6 oktober kl 19:00.Man betalar på plats via Swish till Torsö BIF och varje tillfälle kostar 60:-.Ingen föranmälan krävs. Tag med egen yoga matta och filt. Övriga datum är 20 oktober,3 och 17 november,1 och 15 december. Välkomna!

O.B.S: FULLBOKAT; Ölprovningskvällen i bygdegården den 23 oktober är FULLBOKAD. Tack för era anmälningar och intresse. Vi återkommer med nya evenemang. Hälsningar Fest & Kultursektionen

Tack till alla som köpt femtio/femtio lotter!

Nu har vi haft dragning och av alla lottnummer blev vinnaren av 6425 kr lottnummer 199 och vinnare är Ann Lindegren! STORT GRATTIS!

SOMMARHÄLSNING

Midsommarfesten 2020 vid bygdegården är inställd pga Covid -19. Väldigt tråkigt besked men det är som det är, hoppas ni tar hand om varandra i dessa tider så ses vi på strandvallen den 25 juni 2021 och firar midsommar igen!

Årsmöte torsdagen den 23 april kl:19.00

OBS!

Årsmötet kommer att genomföras som ett Webb och telefonmöte p g a Coronaviruset Covid 19

För deltagande via Webb (dator) skicka mail till info@tbif.se så får du en inbjudan till mötet och samlingsdokumentet bifogat.

För att ansluta till mötet använder du länken för att vara med via dator/surfplatta med ljud och bild. Har du problem med ljudet går det bra att även ringa in. Du kan behöva ladda ner appen/sidan Skype/Lync Web App för att kunna vara med via dator, följ anvisningarna som kommer upp när du trycker på länken.

Du behöver inte skapa användare utan kan ansluta som gäst.

Testa gärna så snart du får inbjudan för att veta att det fungerar på just din enhet och är det några frågor hör av dig på info@tbif.se så hjälper vi dig. Vill du att vi ska ringa upp så skriv det i mejlet och lämna telefonnummer så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Vill du endast ringa in och vara med så ringer du till 0850532336, när du ska knappa in Konferens ID slår du in 343984176 och avslutar med #

Vi kommer göra det möjligt att ansluta till mötet från 18.30 så man kan prova och se så det fungerar som det ska.

Anvisningarna finns även på anslagstavlan vid bygdegården. Där finns även samlingsdokumentet att hämta i pappersform.

Välkomna! / styrelsen

Samlingsdokument:

Samlingsdokument för TBIF 2019-2020


TIPSPROMENADERNA UNDER VÅREN ÄR INSTÄLLDA PGA SITUATIONEN MED CORONA VIRUSET.

ÅRSMÖTE 19/3 INSTÄLLT/FRAMFLYTTAT

Med anledning av rådande situation av smittorisk och dess spridning av Corona virus har styrelsen beslutat utifrån den information som kommer från Folkhälsomyndigheten, riksidrottsförbundet, bygdegårdarnas riksförbund m.m. att ställa in Årsmötet Den 16/3 och flytta fram det till April. 

Vi värnar om alla våra värdefulla medlemmar, speciellt de som befinner sig i riskgrupper som tänkt delta på Årsmötet.

Vår förhoppning är att kunna genomföra årsmötet I April istället med möjlighet att kunna vara med på digitala kanaler/telefon och för att kunna ta del av de dokument som framställts till årsmötet få dessa via mejl eller hämta upp dem så alla kan ta del av dem även om man inte kan närvara. 

Mer information kommer och har ni frågor går det bra på mejl info@tbif.se, via meddelande här på fb eller på telefon 0738091113 (Kjell-Åke, ordförande)

Hjälp oss gärna att sprida denna information! 

Med vänlig hälsning

Styrelsen TBIF

BARNGYMNASTIK OCH IDROTTSLEK

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och kör på som vanligt, kommer det andra rekommendationer så kommer vi naturligtvis rätta oss efter det.

Förutom att hålla sig hemma vid symtom på sjukdom, förkylning så följ dessa enkla förhållningssätt:

✋🏻 Tvätta händerna ofta

💪🏻 Hosta och nys i armvecket

👀👃🏻👄 Undvik att röra ögon, näsa och mun

👏🏻 Använd handsprit när tvål och vatten inte är tillgängligt.

https://www.gp.se/sport/folkh%C3%A4lsomyndigheten-st%C3%A4ll-inte-in-tr%C3%A4ningar-f%C3%B6r-ungdomar-1.25401665

 

 


VÄLKOMMEN ATT BLI MEDLEM I TORSÖ BYGDEGÅRDS- & IDROTTSFÖRENING (TBIF) ÅR 2020

Under 2019 hade Torsö BIF drygt 400 medlemmar. Vi är glada för alla medlemmar och ser det som ett tecken på att föreningens aktiviteter passar många. Vår förhoppning är att du/ni vill vara medlemmar även 2020 och gärna deltar i de aktiviteter som föreningen har. Vår målsättning är att erbjuda något för alla åldersgrupper. Information om aktiviteterna hittar du på vår hemsida tbif.se eller via Facebook.

Under 2020 fortsätter vi med ambitionen att arbeta för bygdens bästa. Vi kommer därför att fortsätta ha en bra samverkan med våra sponsorer, Torsö Skärgårdsskolan, LRF, samt övriga föreningar och företag på ön. Hoppas du/ni känner Er välkomna och kommer till våra aktiviteter.

Välkommen som medlem

Vi hoppas att du/ni vill bli medlemmar 2020. Betala in er medlemsavgift på vårt bankgiro: 5040-1298, eller betala via Swish, 123 520 34 01.

Kostnad 200 kr/ vuxen, 100 kr/ungdom, 400 kr/familj (inkl. ungdomar t.o.m. 18 år).

När du/ni betalar medlemsavgiften är det viktigt att ni meddelar namn, ålder och adress på alla medlemmar i familjen. Samt er E-postadress. Då det är trångt om plats i betalningen via nätet eller Swish så går det bra att skicka ett mail med uppgifterna till info@tbif.se.

Inga medlemskort skickas ut automatiskt, men alla medlemmar läggs in i vårt medlemsregister. Önskar ni ett särskilt medlemskort? Kontakta oss så ordnar vi det.

Kontakt oss gärna!
Har du frågor kring våra aktiviteter eller vår verksamhet eller vill boka Bygdegården eller stugor, kontakta oss gärna på telefon 0709-27 77 00 eller via mejl info@tbif.se.
Ytterligare information kan du även få genom att gå in på hemsidan tbif.se

Välkommen som medlem 2020, ditt stöd är viktigt för föreningen!

 

För styrelsen                     Kjell-Åke Nilsson, Ordförande


Ett fullspäckat 2019 går mot sitt slut. Vi kan konstatera att det hänt en hel del i föreningen detta år med.

Många timmar Tabata, barngymnastik, fotbollslek, Idrottslek och Tipspromenader. Fredagsträffar för skolbarnen med övernattningar, disco och familjekvällar. Årsmöte och firande av föreningen som fyllde 85 år!  Vi har firat Valborg, Midsommar och Jul. Vi firade Evert Taube med jubileumsföreställning, haft digitaliseringträff och 60 tals pubkväll. En riktigt bra campingsommar med gäster från när o fjärran. Det har varit bröllop, kalas och träningsläger. Inte minst har vi även i år anordnat landslagets fotbollsskola då det är full fart på strandvallen med träningar hela dagarna. Herrarna kämpar på i div 6 och även om placeringen inte är att skryta med så kan de verkligen skryta med ryktet om att de är ett riktigt härligt gäng spelare med en unik lagkänsla och det är vi i föreningen stolta över! Med denna lilla sammanfattning i bilder från 2019 och förhoppning om att 2020 blir minst lika bra vill vi önska alla ett riktigt

GOTT NYTT ÅR!!

 

CAMPING

UNDER LÅGSÄSONG ÄR CAMPINGEN OBEMANNAD.

VILL NI CAMPA ÄR DET BARA ATT RINGA PÅ 070-927 77 00 GÄLLER DET FRAMTIDA BOKNINGAR GÅR DET BRA ATT MEJLA TILL info@tbif.se

ÄR NI PÅ PLATS OCH NI INTE FÅR SVAR PÅ 070-927 77 00, TAG EN PLATS PÅ PLANEN TILL HÖGER OM VÄGEN NER MOT SJÖN SÅ HÖR VI AV OSS SÅ SNART VI KAN.

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

Comments are closed.