Uthyrning

Torsö Bygdegårds och idrottsförenings anläggning erbjuder flera alternativ för uthyrning för boende, camping, möte, läger och fest. Men också olika alternativ för fysisk aktivitet t ex tennisbana och kajak.
Campingen bokas online via Campcation

Bygdegården

Bygdegården

Torsö Bygdegård är belägen mitt på ön vid Fågelöviken. Bygdegården ägs och drivs av Torsö Bygdegårds & Idrottsförening. Framför Bygdegården vid vattnet har TBIF sin fotbollsplan Strandvallen. Alldeles intill Bygdegården finns Torsö Camping med campingstugor och plats för husvagnar/husbilar och tält. Sommartid även kiosk.

Bygdegården har en stor samlingssal som lämpar sig bra för fester, bröllop, möten och många andra aktiviteter. Stora samlingssalen kan man duka för ca 80-90 personer. Fullutrustat kök finns i direkt anslutning. I samlingssalen finns även en scen och projektor som kan användas för presentationer och filmvisning. Här finns även en ljudanläggning. Med sin direkta närhet till fotbollsplanen lämpar sig lokalen utmärkt för fotbollsläger. På övervåningen finns ett mindre konferensrum med plats för cirka 14 personer det finns även tillgång till kanon. Bygdegården har ett väl fungerande kök med snabbdiskmaskin, nya dubbla spisar och bra med kyl och frysmöjligheter. Det finns porslin och plats för ca 120 matgäster.

I källaren finns omklädningsrum, duschar, bastu och gym.

Vill du boka bygdegården kontakta vår bokningsvärd på telefon 070-927 77 00