Motion & Idrott

Motionssektionens aktiviteter

Torsö BIF har en rad olika motionsaktiviteter för stora och små. Nedan kan du läsa om de aktiviteter som är aktuell just nu. Vill du ha mer aktuell information om våra aktiviteter som tid, plats och datum hittar du den i första hand på Torsö BIFs Facebooksida (synlig för alla även de som inte är med i Facebook) eller under HEM eller Nyheter .

Har du idéer på motionsaktiviteter eller frågor som Torsö BIF skulle kunna driva får du gärna höra av dig till info@tbif.se eller via vår facebooksida.

Motionsgympa

Torsö BIF:s motionsgympa i Skärgårdsskolans idrottshall. Motionsgympan kan jämföras med Friskis & Svettis medelpass. Vi tränar både puls, styrka och smidighet till musik med Lise Andersen som ledare. Vår ledare är duktig på att instruera i hur man kan göra övningarna både lättare och tyngre – allt för att så många som möjligt ska kunna vara med!

Högintensivträning, Tabata

Torsö BIF:s Tabataträning är måndagar kl 18:30 – 19:00, onsdagar 18:00 – 18:30 och fredagar kl 16:30 – 17:00  i Skärgårdsskolans idrottshall. Tabataträning är en typ av intervallträning under 30 minuter. Alla övningar genomförs utifrån din förmåga. Passet inleds med en kort uppvärmning och avslutas med en kort nedvarvning. Övningarna varierar från gång till gång och är både av styrke- och pulskaraktär. Passet genomförs till musik med Lise Andersen eller Maria Nilsson som ledare.

Tipspromenad, vår & höst

Tipspromenaden genomför 6 söndagar under höst respektive vår. Du startar vid Skärgårdsskolan mellan kl 9:30 – 11:00. Promenerar 2,5 km och svarar på 12 vuxen- eller barnfrågor. Om du vill kan du även delta i Tipsbingon och köpa lotter. Promenadvägen är hjulvänlig d v s barnvagnar, rullatorer, cyklar, kickboards och rullstol går att framföras.

Motionssektionen

Ann Lindegren, Maria Nilsson, Maria Engqvist och Pontus Jannebring.