Bygdegården

Bygdegården

Bygdegården

Torsö Bygdegård är belägen mitt på ön vid Fågelöviken. Bygdegården ägs och drivs av Torsö Bygdegårds & Idrottsförening. Framför Bygdegården vid vattnet har TBIF sin fotbollsplan Strandvallen. Alldeles intill Bygdegården finns Torsö Camping med campingstugor och plats för husvagnar/husbilar och tält. Sommartid även kiosk.

Bygdegården har en stor samlingssal som lämpar sig bra för fester, bröllop, möten och många andra aktiviteter. Stora samlingssalen kan man duka för ca 80-90 personer. Fullutrustat kök finns i direkt anslutning. I samlingssalen finns även en scen och projektor som kan användas för presentationer och filmvisning. Här finns även en ljudanläggning. Med sin direkta närhet till fotbollsplanen lämpar sig lokalen utmärkt för fotbollsläger. På övervåningen finns ett mindre konferensrum med plats för cirka 14 personer det finns även tillgång till kanon. Bygdegården har ett väl fungerande kök med snabbdiskmaskin, nya dubbla spisar och bra med kyl och frysmöjligheter. Det finns porslin och plats för ca 120 matgäster.

I källaren finns omklädningsrum, duschar, bastu och gym.

Vill du boka bygdegården kontakta vår bokningsvärd på telefon 070-927 77 00

Stora samlingssalen
I salen finns en scen med ljudanläggning. Projektor med duk för presentationer och filmvisning.

Kök
Fullutrustat med porslin för 120 personer. Två spisar, snabbdiskmaskin, gott om kyl- och frysskåp, serveringsvagnar med mera. Köket ligger i direkt anslutning till stora salen.

Strandvallen
50 m framför Bygdegården ligger Strandvallen direkt bredvid sjön. Bygdegårdens närhet till fotbollsplanen lämpar sig väl till fotbollsläger. Inga resor mellan boende och fotbollsplan. Här finns även badmöjligheter, kajakpaddling mm.